Hovedretter & delemenu

Hovedretter

Moules frites

Kr. 195

blåmuslinger - hvidløg - fritter

Farseret pighvar

Kr. 255

gulerødder - ramsløgs kapers—nye danske kartofler, muslinge/hvidløgssauce sauce

Confiteret kylling

Kr. 195

brisler - kantareller - trompethat - variation af grønt

Okse mørbrad

Kr. 295

200g – bearnaise/rødvinsauce – blandet salat & fritter

Cuvette Frites

Kr. 195

180 gr. bearnaise - fritter – salat

Salad Nicoise

Kr. 185

lynstegt tun, pocheret æg, romaine salat, ansjossauce, oliven

Delemenu

Helstegt havtaske hale

Kr. 545

porre - syltet løg - danske kartofler, muslinge sauce

Chateaubriand

Kr. 695

Knust kartoffel - trøffelpuré - trøffel sauce – salat

Sides

Knust kartoffel / fritter / nye danske kartofler

Kr. 45

Bearnaise / rødvin sauce

Kr. 45

Svampe med hvidløg og krydresmør

Kr. 45